Dark Mode On / Off

Omloop van Zandvoort

Omloop van Zandvoort

Echte voorjaarsklassieker die ook heel geschikt is voor zowel de recreatieve als de sportieve fietsers.

Omloop van Zandvoort

Een van de grootste sportverenigingen in ons land is Le Champion. Het aantal leden is ruim 15.000 en meer dan 200.000 mensen nemen jaarlijks deel aan de activiteiten die Le Champion organiseert. Le Champion is van oorsprong een vereniging van toerfietsers. Tegenwoordig worden ook vele hardloopevenementen en fiets-en wandeltochten georganiseerd.

Een echte voorjaarsklassieker die ook heel geschikt is voor zowel de recreatieve als de sportieve fietsers. De start van het evenement is op de Pitstraat, op het racecircuit van Zandvoort. Na een grote ronde van 4,2 km (met tijdregistratie) over het uitdagende circuit vervolgt men de tocht over zeer afwisselende en aantrekkelijke routes. De finish is later in het sfeervolle Zandvoort.

Meer info: www.omloopvanzandvoort.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen