Dark Mode On / Off

Ommen – Het Wolvenspoor

Kinderwandelroute Het Wolvenspoor

Ommen – Kinderwandelroute Het Wolvenspoor

In alle verhalen gaat het over de boze wolf of de slechte wolf. Zijn wolven nu echt zulke gevaarlijke dieren?

Je kunt het zelf ontdekken op de kinderwandelroute “het Wolvenspoor”.

Deze 2,5 km. lange wandelroute door de bossen van Ommen laat je knaag- en voetsporen volgen en ook moet je je als een beest gedragen.

Dit kan alleen als je het Toversnoepje hebt opgegeten en over het Hoge Hek het bos in klimt. Je verandert dan voor een paar uur in een wolf. Je wordt steeds meer een beetje wolf door het uitvoeren van leuke opdrachten.

Aan het eind van de route is het Toversnoepje uitgewerkt.

Het Wolvenspoor start bij restaurant De Bootsman in Stegeren. Een rugtas met boekje en wolven-benodigdheden is voor € 5,95 te koop bij restaurant De Bootsman gelegen aan de provinciale weg Hardenberg – Ommen.

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen