Dark Mode On / Off

Ontdek onbekend Drenthe met de knapzakroutes

Vélodyssée (Frankrijk) Fietsroute van het Jaar 2013

’Knapzakroutes’ leiden u door het nagenoeg onbekende Drenthe

Drenthe is één van de mooiste provincies van Nederland. Er zijn ontzettend veel mooie fietstochten en wandeltochten uitgezet.De speciaal uitgezette ’knapzakroutes’ leiden u door het nagenoeg onbekende Drenthe. De routes laten zien dat er nog veel te ontdekken valt rond de Drentse dorpen en zijn ook voor mensen die anders naar het landschap willen kijken. De knapzakroutes laten het oude Drentse landschap herleven.

Op de website tref je verschillende wandelroutes met verschillende afstanden aan. Telkens komen daar nog nieuwe routes bij, zoals recent de route Annen-Ekehaar en Lhee-Lheebroek. Meer info: www.knapzakroutes.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen