Dark Mode On / Off

Ontdek fietsend De Peel met de verhalenfluisteraar

Fietsen vergt enige voorbereiding bij warm weer

Verhalenfluisteraar is een unieke combinatie tussen GPS, audio en video

In Belgisch Limburg kun je heerlijk fietsen. Nog leuker wordt het om samen met de verhalenfluisteraar op pad te gaan.

De verhalenfluisteraar is een unieke combinatie tussen GPS, audio en video en dit alles in de vorm van een electronisch agenda (PDA). Op vooraf ingegeven plekken die je als fietser aandoet tijdens je route start automatisch een geluidsfragment die in een aantal gevallen wordt aangevuld met videomateriaal.

Hierdoor krijg je als fietser een extra beleving mee.Deze Europese primeur op de toeristische fietsmarkt kun je beleven vanaf locaties in Peer, Lommel en Alken. Je krijgt de verhalenfluisteraar gratis mee als je een fiets huurt van ’Fietsparadijs Limburg’.

Meer info op: www.toerismelimburg.be

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen