Dark Mode On / Off

Ook met Alzheimer een fijne vakantie

’Toch Uit’. | Vakantie voor partners, en patiënten met Alzheimer

Ook voor partners, en patiënten met Alzheimer, is er de mogelijkheid om te gaan genieten van een fijne vakantie. Ook voor de partner van een patiënt met alzheimer is dat een verademing, want nu kan ook hij of zij eens lekker tot rust komen.

Het initiatief is genomen door de vereniging Alzheimer Nederland, onder de noemer,

’Toch Uit’. De vakantieganger kan kiezen uit acht locaties in Nederland.

De hotels die in de lijst voorkomen hebben deskundige hulp klaar staan voor zowel de patiënt als de partner. Voor de alzheimer-patiënten worden allerlei activiteiten georganiseerd en wil de partner er aan mee doen, dan kan dat, maar hij of zij kan ook lekker eens iets anders gaan doen.

Meer informatie hierover kun je vinden op: www.alzheimer-nederland.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.