Dark Mode On / Off

Op de (witte) fiets door NP De Hoge Veluwe

Fietstochten over de Veluwe

NP De Hoge Veluwe | Groot aantal witte fietsen te leen om park te verkennen

De witte fiets is onlosmakelijk verbonden met Park De Hoge Veluwe. Als bezoeker mag u zich op een van deze fietsen vrij bewegen door het Park. En er hoeft niet extra voor betaald te worden. Er zijn ook kinderfietsen en kinderzitjes beschikbaar voor de kleinere bezoekers.

In totaal heeft het park 1700 witte fietsen, verdeeld over de fietsenstallingen op het Marchantplein, bij het Kröller-Müller Museum, het Jachthuis St. Hubertus en bij de verschillende ingangen (Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen). Wanneer u het park binnenkomt kunt u meteen opstijgen! Er zijn ook witte kinderfietsen (zonder zijwieltjes) en fietsen met kinderzitjes voor of achter. Zo kunnen zelfs de kinderen op de gratis witte fiets!

Natuurlijk mag u ook op uw eigen fiets (zonder extra kosten) NP De Hoge Veluwe verkennen.

Meer info: www.hogeveluwe.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.