Dark Mode On / Off
Verken Nederland op de fiets

Verken Nederland op de fiets langs goed bewegwijzerde routes.

De wind in je haar en het ruisen van de zee in je oren. Schilderachtige stadjes en kleurrijke landschappen verkennen, dat is Nederland.

Dit alles ervaar je het best op de fiets!!

Langs de uitstekend bewegwijzerde routes van de Stichting Landelijk Fietsplatform (LF-routes) heeft Dutch Bike Tours fietstochten uitgezet. Zo hoef je tijdens het fietsen niet steeds de routebeschrijving te lezen.

Je fietst van hotel naar hotel en je bagage wordt met de auto gebracht. De eerste en de laatste nacht slaap je in hetzelfde hotel. Er is volop keus uit diverse arrangementen van vier tot veertien dagen.

Meer info: www.dutchbiketours.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen