Dark Mode On / Off

Dief heeft niets aan elektrische fiets

Gestolen elektrische fiets komt niet ver.

In 2010 zijn in ons land maar liefst 165.000 elektrische fietsen verkocht. Dat is 15 procent van het totaal aan nieuw verkochte fietsen. Fietsdiefstal en met name ook van de elektrische fietsen is aan de orde van de dag.

Toch blijkt dat dieven niet veel hebben aan de ontvreemde elektrische fiets. De nieuwste elektrische fietsen zijn zo goed beveiligd dat ze na 50 kilometer vanzelf uitvallen. Elektrische ondersteuning is dan niet meer mogelijk en de fiets is waardeloos geworden om nog te kunnen verkopen. Met name de duurdere topmodellen, die erg geliefd zijn bij het dievengilde, zijn allemaal op en top beveiligd. De fiets zal pas weer 100 procent gebruikt kunnen worden als eerst de dealer een bepaalde procedure activeert.

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen