Dark Mode On / Off

Op pad door Midden Limburg met de Twike

De Twike | Een uniek elektrisch voertuig

Geen fiets en geen auto maar wel elektrisch: de Twike. De VVV Midden Limburg komt deze zomer met een mooie route van 39 kilometer welke men kan afleggen met de Twike, een uniek elektrisch voertuig luisterend naar de naam e-Car.

Met het bijgeleverde route-navigatiesysteem zal het vinden van de juiste weg geen problemen opleveren. De route is te starten in Thorn en via de Belgische plaatsen Kessenich en Maaseik kom je bij Roosendaal ons land weer binnen.

Leuk als je iemand anders wilt verrassen met een cadeaubon voor deze mooie tocht. Alle VVV-vestigingen in Midden Limburg verkopen deze cadeaubonnen. Meer info: www.vvv-middenlimburg.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen