Dark Mode On / Off

Oplaadpunten elektrische fiets

blijf gezonder met een elektrische fiets

Oplaadpunten | Op 26 punten kunt u uw fiets opladen zodat u langere afstanden af kunt leggen.

Nuon maakt de natuurgebieden van Natuurmonumenten nog toegankelijker, ook voor mindervaliden. In diverse natuurgebieden is het nu mogelijk om uw elektrische fiets op te laden. Op 26 punten kunt u uw fiets opladen zodat u langere afstanden af kunt leggen.

De oplaadpunten zijn te vinden bij de bezoekerscentra, diverse beheerlocaties en een aantal horecagelegenheden. Om gebruik te kunnen maken van de oplaadpalen schaft u voor € 2,- een speciale sleutel aan op een van de locaties.

Download op de website Klik Hier de fietsroutes waarbij u langs elektrische oplaadpunten komt:

  • Fietsroute Buitenplaatsen en NaardermeerFietsroute De Wieden
  • Fietsroute Dwingelderveld
  • Fietsroute Fort bij Spijkerboor
  • Fietsroute Gooi en Vechtplassen
  • Fietsroute Nieuwkoopse Plassen
  • Fietsroute Veluwezoom

Ook is op de website een overzicht te vinden van alle oplaadpunten

Ook bij Bezoekerscentrum Brunssummerheide vindt u een elektrisch oplaadpunt. Vanaf het bezoekerscentrum kunt u de knooppuntenroute volgen. Het bezoekerscentrum is gevestigd in Pannenkoekenrestaurant Schrieversheide, Schaapskooiweg 99 in Heerlen. Bel voor informatie (045) 563 03 55.

Het bezoekerscentrum is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Ook gaat Natuurmonumenten in 12 gebieden over op elektrisch vervoer. Zo belasten we de natuur minder. Natuurmonumenten was al eerder volledig overgestapt op NUON natuurstroom.

Bron: Natuurmonumenten

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen