Dark Mode On / Off

Oudeschild – Maritiem & Juttersmuseum

Maritiem & Juttersmuseum | Daal af in een eeuwenoude duikboot

Steek over van de vaste wal naar Texel met de veerboot van TESO en bezoek het Maritiem & Juttersmuseum in Oudeschild. Daal af in een eeuwenoude duikboot en ervaar hoe het is om de vissen om je heen te zien zwemmen. De onderzeeër heeft echt bestaan in de 17e eeuw en laat je afdwalen in de Waddenzee.

Tijdens alle spannende gebeurtenissen die volgen hoor je de stem van de kapitein. Op de website www.texelsmaritiem.nl kun je zien welke tentoonstelling er momenteel te zien is en welke activiteiten er worden georganiseerd voor groot en klein.

  • Maritiem & Juttersmuseum
    Barentszstraat 21
    Oudeschild
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.