Dark Mode On / Off

Texel – Rondrit met een cabriolet bus

rondritten over eiland Texel

Verzorgde rondritten over eiland Texel

Een van de specialiteiten van TexelTours is het verzorgen van rondritten over het eiland Texel, afhankelijk van uw wensen gekoppeld aan een bezoekje aan Zeehondencentrum EcoMare. Met onze luxe touringcar halen wij u op vanaf elke locatie op Texel, en gaan we onder leiding van een ‘Tesselse’ gids het eiland over, alle facetten van het leven en wonen op Texel komen aan bod. Zo zullen we zeker de haven van Oudeschild, het Oude land, de vuurtoren en het ‘dennenbos’ van Texel aandoen.

De rondrit is ook geschikt voor minder-validen, met onze speciale rolstoel touringcar die naast een speciale rolstoellift ook een kniel-installatie heeft zodat instappen extra gemakkelijk gaat. Wij verzorgen naast de rondrit per touringcar ook de gids die echt alles weet van Texel in het Nederlands maar ook in het Duits! In de zomermaanden kunt u eveneens gebruik maken van onze bijzondere cabriolet bus. Laat de wind door uw haren waaien en ervaar Texel op een andere manier.

Het is tevens mogelijk om in onze cabrioletbus uw lunch mee te nemen en op de mooiste plekjes van ons eiland Texel heerlijk te genieten van uw lunch! Informeert u eens naar de mogelijkheden van onze rondritten over het eiland Texel…  Meer info: www.texeltours.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.