Dark Mode On / Off

Buttinge – Middellandsezeetuin Uilenbroek

middellandsezeetuin

In de Middellandse zeetuin in Buttinge (Grijpskerke) ligt een monumentaal restant van een middeleeuwse kerk

Een bezoekje aan de Middellandse Zeetuin in Buttinge is zeker de moeite waard. Niet alleen om zijn subtropische planten en bomen te zien zoals palmen, citroenbomen, bananenbomen en bougainville, maar ook ziet u er kleurrijke fantasie beesten en bouwsels met mozaïek, ook wel “folies” genoemd.

In deze tuin bevindt zich een exclusieve ruimte in Marokkaanse sfeer waar u heerlijk kunt ontspannen met op de achtergrond prachtige Oosterse klanken. De tuin is open op de laatste zaterdag en zondag van de maanden mei, juni, juli en augustus van 10.00-17.00 uur. Entree € 5.00 p.p. kinderen tot 12 jaar gratis.

Middellandsezeetuin Uilenbroek
Middelburgseweg 17
4364TB Buttinge

06 51310127
info@middellandsezeetuin.nl
www.middellandsezeetuin.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.