Dark Mode On / Off

Parkeerschijf met batterij te koop: Gebruik verboden

parkeerschijf met batterij is verboden

Parkeerschijf met batterij kan flinke boete opleveren

Zowel in de winkels van Action (€ 1,98) als op het internet is een erg handige parkeerschijf te koop waarin zich aan de achterkant een batterijtje bevindt. Te laat bij de auto terugkomen is met deze schijf niet meer mogelijk want de wijzers op de parkeerschijf lopen automatisch mee met de echte tijd.

De parkeerschijf is identiek aan de welbekende parkeerschijven en is eveneens als ijskrabber te gebruiken.

Action mag deze parkeerschijven wel verkopen maar gebruik van deze parkeerschijf is verboden. De politie in de provincie Noord-Holland heeft al aan diverse gebruikers een bon uitgedeeld a € 240,=. De boete voor het gebruik van deze parkeerschijf is extra hoog omdat hier sprake is van een vorm van oplichting.

Bron: Z24

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.