Dark Mode On / Off

Overwinteren aan de Costa Blanca

Overwinteren aan de Costa Blanca

Costa Blanca | Rust en aangename temperatuur voor overwinteraars.

Veel, met name oudere, Nederlanders die niet meer afhankelijk zijn van werk of andere verplichtingen zoeken in de wintermaanden een plekje waar de temperatuur erg aangenaam is. Eén van die populaire gebieden is de Costa Blanca. Tussen de maanden oktober en maart schommelt de temperatuur overdag rond de 19 graden en met een gemiddelde van 6 uur zon per dag is een verblijf hier dan ook erg aangenaam.

Het vliegen met bv. Ryanair kan al voor zeer voordelige tarieven vanaf de luchthaven Eindhoven, raadpleeg op tijd hiervoor hun website. Het huren van een appartement kan het beste vanaf de maand november omdat dan de speciale tarieven voor overwinteraars ingaan. Een eenvoudig appartement is ex gas, water en licht te huren vanaf ongeveer € 400,= per maand.

De omgeving heeft in de wintermaanden eveneens een groot aanbod aan woningen die te huur zijn. De prijzen hiervoor variëren afhankelijk van de grootte en de bijkomende extra’s zoals een zwembad.

De Costa Blanca begroet tijdens de wintermaanden een groot aantal Nederlanders die komen genieten van een heerlijk klimaat met weinig neerslag. Ook kent de streek een goed begaanbaar wegennet. De Costa Blanca is met name geschikt voor hen die op een rustige wijze de wintermaanden door willen komen. Avonturiers kunnen beter op zoek gaan naar een andere zonbestemming.

Bron: PlusOnline

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen