Dark Mode On / Off

Pinpas en pincode goed opbergen

Bewaar de pincode op een veilige plek

Bewaar de pinpas niet op een plek waar je ook de pincode hebt liggen. Zorg dat je de pincode zover mogelijk, op een aparte plek bewaard.

Ingeval van diefstal van de pinpas met pincode zal de bank waarschijnlijk niet over gaan tot een vergoeding indien er met jouw pas geld van de rekening wordt afgehaald.

Teveel mensen bewaren nog steeds de pincode op een briefje vlak bij hun pinpas. Ook wanneer de pinpas in de portemonnee is opgeborgen zorg er dan voor, dat niet ook de pincode erin zit.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen