Dark Mode On / Off

Bezoek Portugal en doe het eens anders

Volgende maand komen er gasten voor  een weekje anders.  We hopen dan maar dat het weer beter is dan nu. We hebben grootse plannen.

Het ‘weekje anders’ is bedoeld voor mensen die graag kennismaken met (een gedeelte) van Portugal, maar er tegenop zien zelf te rijden.  Meestal gaat het om mensen die ook geen zin hebben in een reisorganisatie en een groot gezelschap. Of dat niet meer kunnen.  Dit is het idee erachter:  De gasten boeken zelf de heen en de terugreis, maar daarna wordt alles voor hen geregeld.  Ik ga de gasten afhalen van  het vliegveld (Lissabon) en breng  ze na een week weer terug. De gasten die nu komen, blijven overigens twee weken. Dat geeft meer mogelijkheden en meer rust tussen de uitstapjes in. Gedurende het weekje anders  gaan we op excursie en laat ik de bijzondere plekjes in de buurt zien.

Een weekje anders

Ik laat nét dat beeldje zien, waar ik zelf vijf jaar over gedaan heb om het te vinden. We gaan naar dïe wijnboerderij om wijn te proeven, waar ze lekkere wijn hebben, maar ook een goed verhaal. We gaan naar het strand dat bij de gasten past en ik laat dinosaurusstappen zien.  We kunnen wandelen, maar als dat niet zo goed meer gaat, met de auto langs het strand rijden en op de terrassen zitten. Natuurlijk heb ik een al programma in gedachten, maar het kan zo vrijblijvend zijn als u zelf wilt. Daarmee wil ik zeggen dat er veel mogelijkheden zijn, die voor iedereen verschillend kunnen zijn en dat wordt besproken. Ik ben de hele tijd beschikbaar. We hebben er alleen aantal malen ervaring mee opgedaan en de reacties waren enthousiast.  Ik verheug me er al op. Ik blijf het leuk vinden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen