Dark Mode On / Off

Primark verovert Nederland

Vijfde filiaal van Primark geopend in Zoetermeer | Primark verovert in snel tempo Nederland

Na Almere, Zaandam, Hoofddorp en Rotterdam is nu ook vijfde filiaal van Primark geopend in het Stadshart in Zoetermeer en volgde daarna de opening van een Primark in Eindhoven. De opening van een Primark filiaal brengt steeds weer, al ver voor de openingstijd, duizenden vrouwen en tienermeisjes op de been.

Nog voor het eind van het jaar zal een groot filiaal worden geopend in Den Haag. Primark zou het aantal filialen in Nederland willen uitbreiden tot zo’n 25 winkels.

De Ierse Primark vestigingen staan bekend om hun voordelige dames, heren en kindermode. Naast de modeartikelen worden bij de Primark ook veel producten aangeboden voor het interieur. Primark is erg populair bij de jongere generatie vanwege de trendy kleding en accessoires tegen betaalbare prijzen.

In de steden waar een Primark-vestiging te vinden is, is de plaatselijke middenstand over het algemeen heel tevreden met een Primark in hun midden. Het zou een grote aantrekkingskracht hebben op winkelend publiek.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.