Dark Mode On / Off

Ikea | Inruil van gebruikte meubelen

meubels inruilen bij ikea

Ikea inruilservice voor tweedehands Ikea-meubelen en kasten

Bij de Ikea-vestigingen in Hengelo en Barendrecht kunnen klanten die over een Family-pasje beschikken hun, oude meubelen of kastjes welke eerder bij Ikea zijn gekocht, inruilen. Hiervoor ontvangt de klant een tegoedpas. Ikea gaat de ingekochte tweedehands meubelen weer opnieuw proberen te verkopen in hun koopjeshoek waar ook gebruikte artikelen uit de showroom worden verkocht. Veel mensen zin er tegenop om hun gebruikte spulletjes op verkoopsites als Marktplaats.

Ikea denkt met de inruilservice tegemoet te komen aan de wens van veel klanten. De klant kan nu op eenvoudige wijze zijn tweedehands meubelen kwijt en ontvangt daarvoor ook nog een leuk bedrag. De inruilservice geldt niet voor alle producten. Zo kan men geen bedden, elektronische apparaten en textiel inruilen maar over het algemeen wel stoelen, kasten en meubelen.

Wie denkt iets te kunnen inruilen bij Ikea kan een foto van zijn product maken en deze opsturen naar het volgende mailadres – meubelservice.hengelo.nl@ikea.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.