Dark Mode On / Off

Nu ook Witte Rolstoelen in NP De Hoge Veluwe

Witte Rolstoelen in NP De Hoge Veluwe

Naast gratis Witte Fietsen biedt Het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoekers nu ook gratis Witte Rolstoelen

Naast gratis Witte Fietsen biedt Het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoekers nu ook gratis Witte Rolstoelen aan. Maandag vier november arriveerden drie exemplaren in het Park. Met de nieuwe aanwinst is het Park nog toegankelijker voor bezoekers die slecht ter been zijn.

Het Park beschikte al over 1.800 Witte Fietsen en 50 Witte Sleeën. De Witte Rolstoelen zijn een mooie aanvulling op dit ‘Witte’ assortiment en op de onlangs geopende Belevingsroute. Deze route van ruim een kilometer is bedoeld om de natuur nét even anders te ervaren en is speciaal ontwikkeld voor mindervaliden, maar ook voor andere doelgroepen, zoals scholen, kinderen, ouders en grootouders. De aanschaf van de Witte Rolstoelen is mede mogelijk gemaakt door Life & Mobility.

De Witte Rolstoelen zijn gratis te gebruiken maar dienen wel vooraf gereserveerd te worden. Dit kan via de website www.hogeveluwe.nl. De rolstoel kan na reservering worden opgehaald bij de fietsenherstelplaats in het centrum van het Park. Hier starten ook de Belevingsroute en het Landschappenpad. Het Park beschikt overigens ook over gratis rolstoelfietsen voor mensen met een beperking.

Aanbevolen artikelen