Dark Mode On / Off

Reizen Guatemala aangepast

guatemala

Toeristen overvallen in Guatemala.

De reisoperator TUI, waaronder Arke en Holland International vallen, heeft enkele reizen die door Mexico, Guatemala en Belize lopen met ingang van heden 13 september 2011 aangepast.

Overvallen Guatemala

Er is al langere tijd sprake van dat toeristen in met name Guatemala slachtoffer worden van gewapende overvallen. Nadat bekend werd dat nu ook een busje met 13 Nederlandse toeristen is overvallen, wordt de reis door Guatemala voorlopig uit het pakket geschrapt.

De reizen door het gebied gaan wel gewoon door maar reizigers blijven langere tijd in Mexico en Belize. De toeristen die zijn overvallen zijn beroofd van al hun kostbaarheden en geld. Na terugkomst in ons land hebben sommige reizigers hulp gekregen van Slachtofferhulp.

Voor de betreffende landen geldt geen negatief reisadvies maar er wordt wel aanbevolen om niet ‘s nachts te reizen en overdag bij voorkeur in konvooi.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.