Dark Mode On / Off

Ring video deurbel, een veilig idee

zien wie er aanbelt

De Ring video deurbel vergroot het gevoel van veiligheid en laat je overal zien wie er voor je deur staat

Weet wie er voor je deur staat geeft een veilig gevoel. Ben je nu wel of niet thuis, de Ring video deurbel laat je overal waar je maar bent, zien wie er door je voortuin loopt of wie er aanbelt. Via je smartphone of laptop ontvang je een berichtje als iemand in de buurt van de Ring deurbel komt. Je kunt alvast kijken wie er loopt. Belt de persoon ook aan dan kun je middels de smartphone ervoor kiezen om hem of haar te woord te staan.

Staat er een bezorger voor de deur met een pakket dan kun je via de smartphone laten weten wat hij ermee moet doen. Ook wanneer je net lekker in het zonnetje zit, ergens op een mooi hagelwit strand. Ouderen, kinderen of kleinkinderen die net even alleen in huis zijn, hoeven de deur niet meer te openen, voor ze hebben gezien wie ervoor staat. De ingebouwde camera heeft een breed blikveld van 160 graden en de weergegeven beelden op de smartphone of laptop zijn duidelijk genoeg om te zien om welke persoon het gaat. Belangrijk is wel om te weten dat geen andere personen in de omgeving worden gefilmd, dan die wie er voor jouw deur staan. Test dus even uit hoe en waar je de deurbel ophangt.

Installatie van de Ring deurbel is niet lastig

De installatie van de Ring video deurbel valt mee. Iemand die een beetje handig is kan de installatie heel goed zelf. De Ring wordt aangesloten op de bestaande bedrading van je oude deurbel. Let hierbij wel even op de wisselspanning. Een slimme deurbel werkt op een andere wisselspanning. Ring levert daarom ingesloten ook een transformator mee. Verwijder de oude transformator en hang de nieuwe op waarna hier de Ring op aangesloten wordt. De oude deurbel kun je wel in zijn geheel verwijderen want de Ring levert ook een nieuw, naar wens in te stellen geluid. Door de stekker ergens in huis in het stopcontact te drukken, ontvang je daar een geluid wanneer iemand voor de video deurbel zich laat zien. Door een abonnement af te sluiten worden opgenomen beelden 60 dagen bewaard voor een bedrag van 3 euro per maand.

Samengevat kan er worden gesteld dat de Ring Video deurbel handig in gebruik is en het gevoel van veiligheid vergroot.(boven omschreven versie Ring video deurbel Pro voor een verkoopprijs van ongeveer 260 euro)

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.