Dark Mode On / Off

Rozen fietsroute

Rozen fietsroute

Rozen fietsroute | De mooiste fietsroute in Lottum en omgeving.

Rozendorp Lottum staat naast de rozen ook bekend om een prachtige rozenfietsroute. Deze route (ruim 35 kilometer) wordt vanaf mei 2008 door middel van groene bordjes aangeduid. Deze speciale rozenfietsroute voert niet alleen langs rozenvelden, maar ook door het dorpje zelf, dat is voorzien van fraaie rozenbogen en rozenelementen.

Van juli tot september bieden de Lottumse rozenvelden een unieke bloemenpracht en overweldigende geuren. Op de website www.rozendorp.nl kun je de Rozenfietsroute downloaden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.