Dark Mode On / Off

Schoonmaakmiddel Dasty ongekend populair

Schoonmaken met Dasty erg populair

Gebruikers van het schoonmaakmiddel Dasty kunnen er niet genoeg van krijgen. Velen van hen zijn inmiddels lid geworden van een fanclub, speciaal opgericht voor dit schoonmaakmiddel. Zowel op Hyves als op de website van het weekblad Viva zijn fanclubs te vinden van Dasty. Het populaire schoonmaakmiddel is in Nederland en België alleen verkrijgbaar bij de winkels van Wibra.

Er zijn verschillende varianten te koop, van ontvetter, ruitenreiniger en toiletreiniger tot badkamerreiniger. De ontvetter is vooral bij motorliefhebbers zeer gewild. Dasty is een Italiaans product en voor rond de twee euro per fles te koop. Volgens de directeur van Wibra zou Dasty weleens het meest verkochte schoonmaakmiddel in ons land kunnen zijn.

Gelet op het grote aantal aanhangers is dit waarschijnlijk niet overdreven.

Bron: Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen