Dark Mode On / Off

Schutrups Wandeldag

Essenwandeltocht Tubbergen
Wandelliefhebbers kunnen op de Schutrups Wandeldag kiezen uit verschillende wandelroutes die dwars door het fraaie natuurgebied bij het Drentse Exloo lopen.De sfeervolle wandeldagen die jaarlijks door Stichting Schutrups op touw word gezet, bieden de mogelijkheid even te ontsnappen aan het drukke leven van alledag. De verkwikkende bos- en heidewandelingen bieden de deelnemers een beleving van winterse ontspanning in de pure natuur: het echte ‘Schutrups-gevoel’, aldus de naamgever van het evenement.

Net als voorgaande jaren het geval was, draait ook deze editie van de wandeldag niet alleen om het wandelen, maar ook om de sfeer en gezelligheid. Zo wordt er een feesttent opgebouwd waarin een bandje gaat optreden, krijgen de deelnemers snert, roggebrood en spek voorgeschoteld en is er voor de jeugd de mogelijkheid om samen met leden van de scouting zelf brood te bakken.

Deelnemers aan de Schutrups Wandeldag hebben de keuze uit vier verschillende afstanden. Er is een bescheiden wandeltocht van 5 kilometer uitgestippeld, maar ook wandelingen van 10, 15 of zelfs 25 kilometer behoren tot de mogelijkheden. En om nog eens een dagje terug te komen met de kleinkinderen is er ook in Exloo een avontuurlijk familiepark,  Kabouterland.

Voor meer informatie: Schutrups Schoenen, 0591- 549093

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen