Dark Mode On / Off

Senioren Wandelweek Thuringen

Wandelweek Thuringen

Wandelvakantie met gids voor mensen met een kleinere actieradius

In het grote aanbod voor wandelvakanties met begeleiding is er nu eindelijk een wandelvakantie voor mensen met een kleinere actieradius. Vele ouderen of senioren en ook anderen hebben tot nu toe vergeefs gezocht naar een groepswandelvakantie met gids die binnen hun mogelijkheden ligt.

Landferienhaus Linde biedt nu een programma dat bestaat uit lichte wandelingen van een halve dag. Er is tijd ingeruimd voor pauzes op een terras of in een berghut. Deze wandelingen worden gecombineerd met interessante regionale bezienswaardigheden, zoals een botanische bergbloemen tuin, een kasteel, een museum of een glaskunstenaar. Daardoor ontstaat er een leuk en interessant wandelprogramma.

De wandelweek telt ook twee rustdagen voor individuele activiteiten zoals een bezoek aan een van de talrijke interessante bezienswaardigheden die het land Thuringen biedt.

Meer informatie:  www.landferienhaus-linde.net

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen