Dark Mode On / Off

Singelloop Utrecht

Singelloop Utrecht

Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland

2 miljoen mensen met reuma

Met de opbrengst van de Singelloop tegen reuma financiert het Reumafonds nieuw wetenschappelijk onderzoek naar reuma. Lodewijk Ridderbos, directeur Reumafonds: ‘Betere behandelmethoden betekenen simpelweg een beter leven met reuma. In Nederland hebben bijna 2 miljoen mensen een vorm van reuma, bijvoorbeeld artrose. Naast fysieke belemmeringen stuiten zij in hun omgeving ook vaak op onbegrip. Pijn en vermoeidheid zijn onzichtbare kenmerken van reuma en daarom voor anderen moeilijk te begrijpen. Met de Singelloop tegen reuma vragen we iedereen in beweging te komen tegen reuma.’

Singelloop tegen reuma

De Singelloop tegen reuma wordt georganiseerd door sportmarketing- en sportevenementenorganisatie ProRun, in samenwerking met het Reumafonds. De afstanden zijn 5 km, 10 km en een halve marathon, zowel voor topatleten als recreanten. De halve marathon is in 2014 voor het eerst aan de Singelloop tegen reuma toegevoegd. Het parcours start net als de andere afstanden in het Wilhelminapark en finisht op de Maliebaan.

Meedoen met de Singelloop tegen reuma? Ga naar Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen