Dark Mode On / Off

Skywalk Grand Canyon, 1200 meter diep de Canyon in kijken.

grand canyon

Skywalk Grand Canyon | Zo’n 70 meter vanaf de rand 1200 meter diep de Canyon in kijken.

Bij de Westrim van de Grand Canyon is de zgn. Skywalk. Dit is een glazen voetpad in U-vorm die u zo’n 70 meter vanaf de rand 1200 meter diep de Canyon in laat kijken. U kijkt naar beneden want het voetpad is van (24 cm) dik glas.

Meer informatie vindt u op: www.grandcanyonskywalk.com

Wij zullen met onze groepsreizen, ook excursie’s vanuit Las Vegas naar deze Skywalk organiseren.

De Grand Canyon Skywalk is een attractie in de Grand Canyon die op 21 maart 2007 werd geopend. Het gaat om een zwevend glasplatform. De eerste stappen erop werden gezet door de voormalige astronaut Buzz Aldrin in het gezelschap van Hualapai-indianen die in de streek wonen. De officiële opening was op 28 maart 2007. De bouw van deze curiositeit duurde drie jaar.

De Skywalk biedt de mogelijkheid om op een hoefijzervormig glasbalkon tot 22 meter over de 1200 meter diepe Grand Canyon te wandelen. Het bevindt zich in het Hualapai-indianenreservaat. Het project heeft 30 miljoen dollar gekost.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.