Dark Mode On / Off

Sonja Bakker dieet

Sonja Bakker dieet

Sonja Bakker | Afslank top10

Erg populair is het boek van Sonja Bakker, ’ Bereik je ideale gewicht’. Inmiddels zijn er meer 400.000 van verkocht en veel mensen vallen kilo’s af met haar dieetprogramma. Voedingsdeskundigen denken er echter anders over. Zij hebben een top tien uitgebracht onder de naam, ’ Afslanktop10’ waarin het boek van Sonja Bakker niet voorkomt. Kritiek die vooral bestaat tegen het dieetprogramma van Sonja, zijn de dure merkproducten die mensen moeten helpen om af te vallen.

Wanneer deze producten worden vervangen door eigen merk producten scheelt dat een echtpaar al gauw 20 euro in de maand, zo meldt Kassa. Een ander kritiek punt is dat de dagmenu’s te weinig calorieën zouden bevatten en mensen te weinig aanzet tot voldoende beweging.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen