Dark Mode On / Off

Sportvis-opstapdagen Den Oever

vissen is een dag in de buitenlucht

Wat is er nu fijner dan een dag in de buitenlucht op een schip te zijn. Heerlijk ontspannen en genieten van de frisse lucht en nog vis vangen ook. Voor de ene persoon is het een sportieve visdag, voor de ander is het juist een gezellig dagje uit.

Dit arrangement biedt je de gelegenheid om te gaan sportvissen in het mooiste natuurgebied van Europa: ’De Waddenzee’. Vanuit de haven van Den Oever vertrekt iedere woensdag van mei tot en met augustus een sportvisboot naar de beste visplekken.

De boot vertrekt vanaf de Oostkade in Den Oever om 10:00 uur. Om ongeveer 16:00 uur ben je weer terug.

Voor reserveringen kun je terecht bij Regio-VVV Kop van Noord-Holland, Vestiging Den Oever, Havenweg 4.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.