Dark Mode On / Off

Steeds meer fietsrouteplanners

Maak je eigen fietsroute alvast in huis

Goede fietsrouteplanner loodst je door de stad

Over het algemeen hebben automobilisten geen gebrek aan routeplanners, waarmee ze een optimale route van A naar B kunnen uitstippelen. Daarnaast gebruiken steeds meer automobilisten een navigatiesysteem, die op basis van gedetailleerde wegenkaarten en GPS optimale routes plant.

Voor fietsers is dit echter niet zo. Een van de redenen waarom er weinig goede fietsrouteplanners zijn, is vanwege het feit dat lang niet alle fietspaden goed in kaart zijn gebracht. Toch komen er de laatste tijd wel steeds meer fietsrouteplanners. Met name van de grote steden in Nederland zijn voor fietsers routes goed te plannen.Onder andere voor Amsterdam is op internet een routeplanner te vinden.

Door middel van het ingeven van het vertrekpunt en de eindbestemming volgt een gedetailleerde routebeschrijving. Zo kun je op een andere manier Amsterdam eens verkennen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen