Dark Mode On / Off
Strandvijfdaagse

Strandvijfdaagse | Unieke wandeltocht over strand

De Strandvijfdaagse is een unieke wandeltocht, voor het overgrote deel over het strand en eenderde deel over de verharde weg, van Vlissingen naar Rockanje.

‘s Nachts overnachten de deelnemers op de diverse campings. De wandeltocht is in totaal zo’n 120 kilometer waarbij men de Veersedam, de Oosterscheldekering, Brouwersdam en de Haringvlietdam passeert. Voor het vervoer van de eigen tent en bagage wordt gezorgd en ook de inwendige mens wordt door de organisatie niet vergeten. ‘s Avonds wacht er een warme maaltijd en de aanwezige EHBO-ers doen hun best om de voeten in optimale conditie te houden.

Tijdens de Strandvijfdaagse is de organisatie mobiel bereikbaar om bij eventuele problemen je op te halen van strand of dam.

De voetbalclubs, bij wie we te gast zijn, staan garant voor een gezellige avond.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen