Dark Mode On / Off
wandelkampeertocht Strand6Daagse

Strand6Daagse | Recreatieve wandelkampeertocht langs het strand van Hoek van Holland naar Den Helder.

De Strand6Daagse is een geheel verzorgde zesdaagse recreatieve wandelkampeertocht langs het strand van Hoek van Holland naar Den Helder.

In 1959 is de geestelijke vader, Henk Horsman, er voor het eerst op uitgetrokken met 37 enthousiaste deelnemers. De tocht liep toen nog van Den Helder naar Hoek van Holland. Na een aantal jaren tegen de wind in te zijn gelopen is besloten om de tocht om te draaien.

Onderweg wordt door de 1.000 deelnemers uitsluitend in zelf meegenomen tenten overnacht op de door de organisatie, gemeenten en verenigingen verzorgde kampeerterreinen. Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.