Dark Mode On / Off

Tegels, schoonmaak, onderhoud en vlekken

schoonmaken van tegels

Tegels | Schoonmaak, onderhoud en vlekken

Schoonmaak

Naast het stofzuigen kun je volstaan met het eens per week dweilen van de vloer. Natuursteen is kwetsbaarder dan keramiek deze moet je dweilen met het door de vakhandel voorgeschreven middel. Keramische tegels kun je reinigen met allesreiniger.

Onderhoud

Een tegelvloer heeft geen onderhoud nodig. Natuursteen kan na een aantal jaren wat slijtplekken gaan vertonen. Je kunt de vloer opnieuw laten polijsten waardoor de glans weer mooi egaal wordt.

Vlekken

Geknoeid of gemorst op een keramische tegel? Geen probleem een doekje er overheen en weg is de vlek. Natuursteen is wel gevoelig voor vlekken. Raadpleeg de vakhandel als er een lelijke vlek is ontstaan op de natuurstenen vloer.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.