Dark Mode On / Off

Terschelling – Natuurwandelingen

terschelling

Elf nieuwe natuurwandelingen uitgezet door Staatsbosbeheer op terschelling

Op Terschelling zijn in 2007 elf nieuwe natuurwandelingen uitgezet door Staatsbosbeheer. De wandelaar kan in een bijbehorend gidsje allerlei informatie opzoeken over de wetenswaardigheden tijdens de looptocht. Er zijn zes paaltjesroutes uitgezet, verspreid over het eiland met lengtes van vier tot acht kilometer. De wandelaar komt op leuke en bijzondere plekken. De bijbehorende gids geeft veel info over bosbeheer, cranberry’s begrazing etc maar ook over cultuurhistorische bijzonderheden.

Er zijn naast de paaltjeswandelingen ook nog vier routes te volgen van langere wandelingen. Een elfde route is daarnaast uitgezet voor Nordic Walkers. De wandelgids is te verklrijgen bij de VVV.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen