Dark Mode On / Off

Topvrolijke stadswandelingen Zutphen

stadswandeling zutphen

De stadswandelingen in Zutphen zijn een groot succes.

De stadswandelingen zijn een groot succes. Velen hebben het mooie Zutphen op een buitengewoon vrolijke manier mogen (her-)ontdekken. Dit alles onder de bezielende begeleiding van de wat wereldvreemde doch zeer vrolijke en open ‘stagiaire Harriëtte’. Met haar bijzondere blik op Zutphen, haar nieuwsgierigheid naar alles en iedereen en haar weetjes over van alles en nog wat, is het niet alleen een ludieke, maar zelfs ook leerzame wandeling voor iedereen. Waar je lekker veel mag lachen.

Elke 3e zondag van de maand om 13:30 uur vanaf de Houtmarkt (tegenover Het Volkshuis) te Zutphen. De wandeling duurt 1½ uur.

Aanmelden en meer info: www.topvrolijk.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen