Dark Mode On / Off

Trampelkeu Schimmert Herfstwandeltocht

Trampelkeu Schimmert Herfstwandeltocht

Trampelkeu Schimmert Herfstwandeltocht | Geschikt voor Nordic Walking

De wandelvereniging “de Trampelkeu” organiseert hun jaarlijkse Herfstwandeltocht.

Voor deze herfsttocht wordt met opzet gekozen voor dit tijdsstip, zodat de wandelaar optimaal kan genieten van de herfstpracht in de natuur. In de routes worden zoveel mogelijk loofbossen opgenomen om de wandelaar de herfstkleuren te kunnen laten zien.

De Trampelkeu besteden iedere keer veel aandacht om hun wandelingen zo gevarieerd mogelijk samen te stellen, waarbij getracht wordt om optimaal open veldlandschappen te combineren met bossen. Bovendien wordt er gestreefd om de wandelaars zoveel als het kan over veldwegen en bospaden te laten lopen.

En, omdat u onder de wandeling vast en zeker de behoefte heeft om al het moois, dat onderweg te zien is, eens rustig te laten bezinken, wordt er veel energie gestoken in  het inrichten van gezellige rustplaat­sen.

Er is voor gezorgd, dat op deze rustplaatsen de inwendige mens kan worden gesterkt met warme en koude dranken, soep, belegde broodjes, vlaai of zelfs iets van de barbecue.

De wandelingen van de “Trampelkeu” hebben in de loop van jaren een reputatie opgebouwd van een prachtige omgeving op het hoogste plateau van Nederlands Limburg en een gezellige sfeer. We hopen u dan ook te mogen verwelkomen in ons mooie dorp bij de “reus” van Schimmert.

Startlokaal: Café “Oos Heim” Klein Haasdal 6  6333 AK  Schimmert.

Afstanden: 8 – 12 – 18  en  24 km.

Starttijd: van 7.00 u. tot 14.00 u.,    18 km tot 13 uur en 24 km tot 12.00 uur starten.

Inschrijven:  conform de regels van de Kon. Wandelbond Nederland

Parkeergelegenheid: op ca. 200 mtr. van de startplaats.

Website: Klik Hier

Contact:        info@trampelkeu.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen