Dark Mode On / Off

Thailand | Het land van de glimlach heet je welkom

Thailand | Het land van de glimlach

Meer dan 10.000 klanten hebben in de afgelopen jaren naar volle tevredenheid een reis via BezoekThailand.nl gemaakt

 • Op www.BezoekThailand.nl vinden gezinnen of koppels reizen naar Thailand en omliggende landen, die voordelig, persoonlijk en bijzonder zijn. BezoekThailand.nl opereert al bijna tien jaar vanuit Bangkok, waardoor ze de lokale markt goed kent. Daarnaast heeft ze de beste prijsafspraken en maakt ze complete reizen of programma’s persoonlijk op maat. Hierdoor kan zij het beste bieden aan vakantiegangers die iets anders willen dan een reis uit een catalogus.
 • Genieten voor minder
 • Het Thais-Nederlandse bedrijf BezoekThailand.nl is al bijna tien jaar een betrouwbare speler op de markt van vakantiereizen.
 • Als klanten rechtstreeks boeken via BezoekThailand.nl krijgen ze:
  meer waar voor hun geld;
  de kans om mooie, onaangetaste gebieden te bezoeken;
  de kans om te genieten van het echte Thailand;
  comfortabel te reizen naar minder toeristische gebieden als Laos, Vietnam, Cambodja en Myanmar.De gemiddelde besparing bij het boeken via BezoekThailand.nl in plaats van via een Nederlandse reisorganisatie ligt tussen de 100 en 1000 euro per gezin.
 • Bekend en onbekend Nederland

 • Meer dan 10.000 klanten hebben in de afgelopen jaren naar volle tevredenheid een reis via BezoekThailand.nl gemaakt, waaronder ook vele bekende Nederlanders. BezoekThailand.nl is flexibel en kan gemakkelijk inspelen op persoonlijke wensen van reizigers. Via de site kan men zo’n 100 verschillende hotels, transfers en tourprogramma’s boeken. De hotels zijn veelal kleinschalig, hebben een vriendelijke service, goed eten, zijn schoon en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • BezoekThailand.nl en duurzaamheid

 • BezoekThailand.nl heeft haar hoofdkantoor in Bangkok waardoor zij in direct contact staat met al haar leveranciers en zij in staat is om specialere programma’s te bieden dan anderen. Eventuele problemen worden gemakkelijk opgelost omdat de medewerkers van BezoekThailand.nl super servicegericht zijn en uitstekende communicatieve vaardigheden bezitten. Bovendien wordt het bedrijf gerund door een Nederlander die al 18 jaar in Thailand woont en werkt.

BezoekThailand.nl levert met duurzaam toerisme een bijdrage aan de lokale economie, ecologie en sociale omgeving van Zuidoost Azië. De reizen door Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar zijn zo samengesteld, dat ze zowel de lokale bevolking als de reizigers voordelen opleveren.

WIN-WIN (Asia) is geregisteerd bij het Thais Verkeersburo (TAT), Thai Travel Agents Associatlon (ATTA) en The Netherlands – Thai Chamber of Commerce (NTCC).

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen