Dark Mode On / Off

Uit eten bij La Place, Hema en Ikea

uit eten in woonwinkel

Etentje steeds vaker bij woonwinkels.

Er is een stagnatie waarneembaar in het aantal bezoeken aan restaurants. Het uit eten gaan en cafbezoek is voor veel mensen iets waar duidelijk op bezuinigd wordt. De restaurants in (woon) warenhuizen bij Ikea , Hema en La Place van V&D zien echter wel 4 procent meer bezoeken aan hun reataurants. Dit blijkt uit cijfers van Food Service Instituut Nederland.

De Zweedse balletjes van Ikea, de rookworst van de Hema alsook een lunch of lekkere hap bij La Place, daar zijn we steeds meer te vinden. De supermarkten hebben steeds meer keus in luxe-eten dat thuis op een eenvoudige manier klaargemaakt kan worden. De horeca ondervindt ook daar veel nadelen van. De consument kiest tegenwoordig steeds vaker voor nieuwe en luxe producten uit de supermarkt. De horeca zal volgens trendwatchers flink moeten innoveren om de klant weer binnen te halen.

Bron: NOS

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen