Dark Mode On / Off

Een nieuwe keuken

Een nieuwe keuken uitzoeken

Een nieuwe keuken uitzoeken | Neem er flink de tijd voor.

Stap niet onvoorbereid de keukenzaak binnen maar maak eerst een overzicht van je wensen en eisen. Teken een plattegrond van de ruimte waar je de nieuwe keuken wilt plaatsen.

Dan is het tijd om naar de keukenwinkel te gaan, maar let goed op en maak gebruik van onderstaande tips:

  • Kijk niet alleen naar de buitenkant van de kastjes maar ook naar de binnenkant. Open en sluit deurtjes en lades een  paar keer, pas dan kun je oordelen over de kwaliteit van de keuken.
  • Noem je te besteden bedrag niet. Mogelijk loop je hierdoor een mooie korting mis. Informeer goed wat in de prijs is meegerekend en vraag naar de montagekosten.
  • Neem de tijd voor je beslissing en laat je niet opjagen. Vraag eens een offerte aan bij een andere keukenwinkel. Onderhandel over de prijs.
  • Kopen bij een bij het CBW aangesloten keukenzaak biedt een aantal zekerheden. O.a. de zekerheid dat je je (maximaal 15%) aanbetaling niet kwijt bent als de keukenzaak failliet gaat.
  • Teken niet klakkeloos of onder druk een offerte. Neem deze mee naar huis en neem er de tijd voor. Zolang je niets hebt getekend is de offerte vrijblijvend.
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.