Dark Mode On / Off

Unieke serie fietskaarten Falkplan en VVV

Maak je eigen fietsroute alvast in huis

Falkplan en VVV Nederland introduceren een geheel nieuwe serie fietskaarten. Deze landelijke dekkende serie kaarten bestaat uit 20 titels met daarop het complete knooppuntennetwerk, alle fietsroutes van het Landelijk Fietsplatform én een schat aan toeristische informatie.

Alle kaarten hebben een schaal van 1:50.000 en dat is uniek. Deze schaalverhouding is ideaal voor fietsers. Alle belangrijke gegevens staan op de kaart, zoals thematische fietsroutes, bezienswaardigheden, regionale karakteristieken zoals kastelen, bollenvelden en vuurtorens en een overzicht van VVV-vestigingen.

Middels het op de kaart weergegeven knooppuntennetwerk wordt de fietser in de gelegenheid gesteld om heel eenvoudig zelf een fietsroute samen te stellen door heel Nederland.

De kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij ruim 2000 verkooppunten waaronder alle VVV-vestigingen, ANWB-kantoren en de betere boekhandels. De verkoopadviesprijs is € 7.95.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.