Dark Mode On / Off

Utrecht – Kastelen en landhuizen

Utrecht - Kastelen en landhuizen

Provincie Utrecht | Naast kastelen ook prachtige natuurgebieden.

In de provincie Utrecht zijn de meeste kastelen en landhuizen van heel Nederland gelegen. Er zijn dan ook prachtige fietsroutes langs deze historische gebouwen. Langs de routes zijn 5 schitterende routes uitgezet, en vind je naast de kastelen ook prachtige natuurgebieden.

Bij VVV Amersfoort zijn de volgende fietsroutes verkrijgbaar:

  • De verdwenen kastelen fietstocht
  • Fietsen langs de rijke erfenis van de Gouden eeuw
  • Boeren, Burgers en Buitenhuizen fietstocht
  • Vorstelijk fietsen op de Utrechtse Heuvelrug
  • De kersen en kastelen fietstocht

De routes variëren van 35 tot 50 kilometer. In het handige kleine boekje vind je naast de routebeschrijving leuke toeristische informatie en uitgebreide achtergrond informatie. Ook worden aansprekende anekdotes aangehaald. De Kastelen fietsroutes zijn verkrijgbaar voor € 1,00 per stuk.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen