Dark Mode On / Off

Uw vermogen in goede handen bij Evi van Lanschot

Hoe beleg ik mijn vermogen

Financiële reserves veiligstellen

Veel mensen zijn momenteel op zoek naar een manier om hun persoonlijke reserves en spaargeld niet te laten verdampen door de pittige inflatie. Met de huidige spaarrentes is het parkeren van je spaargeld op een bankrekening niet zo’n aantrekkelijk perspectief. Dit geldt zowel voor zzp-ers die proberen een aanvullend pensioen voor zichzelf te realiseren als voor particulieren die wat geld apart hebben gezet. Hoog tijd om eens te kijken wat er mogelijk is op het gebied van beleggingen. Met de persoonlijke aanpak en het advies van Evi van Lanschot wordt beleggen een haalbare kaart voor mensen met een financiële reserve, die niet aan de spaarrente vast willen zitten.

Beleggen bij Evi van Lanschot

Moet je bij het woord ‘vermogensbeheer’ vooral denken aan astronomische fondsen en aan de luxe wereld van private banking? Dan ben je zeker niet de enige. Maar het actief laten werken van je reserves is interessant voor een veel grotere groep. Beleggingsadvies op maat, dit is precies wat Evi van Lanschot al geruime tijd biedt. De expertise van ervaren fondsbeheerders zijn er voor iedereen die een overzichtelijke eerste stap wil maken met beleggen. Dit begint al bij een inleg vanaf ongeveer 10.000 euro. Of je geld voor de toekomst van je kinderen wilt beleggen of als zzp-er je pensioenreserves verstandig wilt beheren omdat je geen regulier pensioen bij een pensioenfonds opbouwt.

Hoe werkt het?

Evi van Lanschot is een herkenbare en laagdrempelige partner op het gebied van vermogensbeheer. Laagdrempelig, mede doordat het gaat om online vermogensbeheer. Beleggers bij Evi van Lanschot regelen alles online via de website of met de app. Zo vind je alles wat je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken over je belegging.

Uiteraard moet je je inleg voor langere tijd kunnen ‘missen’, aangezien beleggen een wat langere adem vergt. Evi van Lanschot kiest een bestemming voor je geld die niet door hypes wordt ingegeven en die op termijn volgens de experts goed zal renderen.
Daarnaast is het heel persoonlijk hoeveel risico’s je wilt (én kunt) nemen met je vermogen. Hiervoor heeft Evi van Lanschot een vijftal verschillende fondsen – je kiest zelf het niveau van risico dat je loopt. ‘Evi Pensioenbeleggen’ is bijvoorbeeld een eenvoudige manier om extra pensioen op te bouwen met je spaargeld, zonder hierbij grote risico’s te lopen. Uiteraard zijn risico en te behalen rendement nauw met elkaar verbonden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen