Dark Mode On / Off

Vakantie boeken bij Lidl in het filiaal of online

Vakanties | Nu ook te boeken bij Lidl.

Vakanties | Nu ook te boeken bij Lidl.

Naast alle reisorganisaties die er al zijn heeft ook de Lidl zich op de markt voor reisvakanties begeven. Het is mogelijk om in alle filialen van Lidl een reis te boeken en tevens kan dit via de website www.lidl-reizen.nl

Lidl verkoopt voornamelijk de reizen van Stip Reizen, Marysol en van het Duitse Select Holidays. Het aanbod van de reizen die Lidl aanbiedt zijn divers, van een strandvakantie tot een autovakantie maar ook enkele cruises en rondreizen zitten in het pakket.

Zowel in de filialen van Lidl is een brochure te krijgen welke eveneens op internet te downloaden is.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen