Dark Mode On / Off

Vakantie boeken op laatste moment of je bent te laat

Wachten op last minute reis

Wachten op last minute | Soms ben je te laat.

De Nederlanders zijn ook in 2015, zeker wel van plan om een vakantie te boeken. De reisbrancheorganisatie ANVR merkt alleen op dat er steeds langer wordt gewacht met een definitieve boeking. Volgens de ANVR kan het daarom voorkomen dat wanneer men een last minute wil boeken, de kans aanwezig is dat men te laat is voor een bepaalde accommodatie en deze niet meer beschikbaar is.

Vanwege de economische crisis hebben reisorganisaties al zeer vroeg een hoeveelheid bedden ingekocht en vliegtuigstoelen. Ook worden er door de luchtvaartmaatschappijen minder vluchten uitgevoerd. Wanneer nu de consument te lang wacht met het boeken van een vakantie zal voor hem de keuze steeds kleiner worden.

Uit eerdere publicaties van De Nederlandse Bank alsook van de ANVR komt duidelijk naar voren dat de Nederlander wel bereid is om te besparen maar niet op zijn vakantie.

Bron: ANVR

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen