Dark Mode On / Off

Vakantie | Er wordt altijd heel wat meegesleept..

Vakantie | Er wordt wat meegesleept..

Vakantie | We gaan niet weg zonder boek of laptop.

Lang wordt er naar uitgekeken en dan eindelijk is het zover: vakantie. Twee a drie weken even bijkomen op een andere bestemming. Toch heeft het vertrek nog heel wat voeten in aarde. Er moet heel wat worden meegesleept, zo blijkt uit een onderzoek van Zoover. Internetten blijft belangrijk en dat wil de helft van de vakantiegangers dan ook kunnen doen tijdens hun vakantie. De laptop of een tablet wordt door 50 procent van de ondervraagden meegenomen van huis. De accommodatie waar de vakantiegangers naartoe gaan moet dan ook voldoen aan de eis van internettoegang. Dat is de mening van 75 procent van de antwoorden die werden gegeven in het Zoover Panel. 60 procent van hen wil zelfs dat op de gehele lokatie WiFi beschikbaar is.

Boek blijft populair

Het kunnen internetten is dan zeker een belangrijk item maar een goed boek lezen blijft toch razend populair. Er gaan zeker 2 a 3 boeken in de bagage en daarnaast wordt er steeds meer gelezen op de e-reader. Zo komt de vakantieganger al snel aan een totaal van 9 boeken om de vrije tijd door te komen. Puzzelen wordt door zo’n 40 procent gedaan en 24 procent gaat niet zonder muziekspeler van huis.

E-bike en fiets gaat mee

Wie met de auto op vakantie gaat neemt in veel gevallen ook zijn fiets of E-bike mee op de trekhaak. De E-bike is sterk in opkomst en men zal dan ook flink wat kilometers elektrisch’ gaan afleggen.

Puzzelen

Hoe kom je de tijd door in het vliegtuig of aan het zwembad? 40 procent doet dat door het maken van de Sudoku puzzels, kruiswoordpuzzels en door het oplossen van Zweedse raadsels. Al met al een aardige opsomming van al hetgeen de Nederlander tijdens zijn vakantie niet wil missen. Een goede vakantie gewenst.

Bron: Zoover

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen