Dark Mode On / Off

Vakantie voorbij en nu de fotos…

na vakantie foto's plakken

Vakantiefoto’s | Digitaal verzenden en kant en klaar in fotoboek weer terug.

De vakantietijd ligt alweer achter ons en nu is het zaak om al de genomen foto’s uit te zoeken en in te plakken. Hoewel inplakken tegenwoordig niet meer nodig is. Op betrekkelijk eenvoudige manier kun je je foto’s op de computer uitzoeken en digitaal verzenden om ze keurig kant en klaar ingeplakt, na een week weer af halen in warenhuis of supermarkt.

Ook zijn er veel programma’s op internet te downloaden, je stelt je fotoboek samen en als je tevreden bent over het resultaat dan verzend je de foto’s. Enkele dagen later wordt het fotoboek dan thuisbezorgd.

Eén van de vele websites is onder meer phototools.nl maar ook warenhuizen als Hema, V&D en supermarkten als Albert Heyn en onder andere Dirk van den Broek leveren goede foto’s in een mooi album.

Was je eerder wel een hele avond of zondag zoet met het uitzoeken van alle kiekjes en dan nog het inplakken, tegenwoordig is het allemaal binnen een uurtje geregeld.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.