Dark Mode On / Off

Veluwe, Groene-Halte wandelroutes

fietsprovincie is Gelderland.

Met de Groene Halte-wandelroutes kun je op een bijzondere manier wandelen over de Veluwe

Met de Groene Halte-wandelroutes kun je op een bijzondere manier wandelen over de Veluwe, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Nederland. Je loopt van bushalte naar bushalte. De bushaltes aan het begin en het eind van de wandeling zijn een zogenaamde ’Groene Halte’.

Per bus of auto kun je naar de door jou gekozen Groene Halte reizen. Daar maak je een heerlijke, stevige wandeling en je komt vanzelf bij de volgende Groene Halte uit. Van hieruit keer je, comfortabel met de bus, terug naar jouw verblijf, auto of huis.

Je hebt de keuze uit twaalf bijzondere wandelroutes die één voor één aantrekkelijk en verschillend zijn. Een aantal is met elkaar te combineren. De routes zijn gebundeld in een boekje.

Meer info: www.groenehaltes.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen