Dark Mode On / Off

Tukkerstocht Albergen

4Mijl4You Groningen

Tukkerstocht Albergen | Al meer dan 50 jaar een begrip in wandelend Nederland.

De Tukkerstocht Albergen is al meer dan 50 jaar een begrip in wandelend Nederland.

De Stichting Tukkerstocht Albergen organiseert op deze dag een georganiseerde wandeltocht over diverse afstanden (40-25-18-12-6 km).

Voor de geoefende wandelaars zijn de langere gevarieerde afstanden zeer aan te raden. Deze zijn ook uitermate geschikt als training voor de jaarlijkse 4-daagsen.

De kortere afstanden zijn uitermate geschikt om gezamenlijk met het gezin of de hele familie te lopen. Dus lekker als kleinkind aan de hand van opa en/of oma genieten van al het moois het Twentse landschap te bieden heeft. Onderweg wordt iedereen extra vermaakt met dweilorkesten en speciale thema’s.

Bent u iets minder goed te been. Geen probleem. De 6 km is in zijn geheel ook geschikt voor rolstoel, rolator en kinderwagen.

Tot zien in Albergen.

Voor meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen