Dark Mode On / Off

Vierdaagse van Marbella

Vierdaagse van Marbella

Vierdaagse van Marbella | Internationaal wandelevenement in Zuid-Spaanse Marbella

Forse toename deelnemers Vierdaagse Marbella

De voorbereidingen voor de vijfde editie van Marbella 4Days Walking zijn in volle gang. Het concept blijft hetzelfde maar de organisatie heeft besloten een aantal nieuwe elementen toe te voegen: langere routes en meer feest. De vierdaagse vindt plaats van 8 tot en met 11 oktober 2020.

Deelnemers kunnen kiezen tussen routes van 10, 20 of 30 kilometer en kunnen ook zelf weer bepalen of ze alle 4 dagen of minder mee willen lopen. Er is voor een nieuw inschrijfsysteem gekozen, deelnemers kunnen via de site een account aanmaken om in te schrijven en na betaling zelf hun inschrijfbewijs te downloaden wanneer het hen uitkomt. Er wordt met een barcode gewerkt opdat de start en finish sneller verlopen en er ook betere controle is over het aantal mensen dat nog op de route is.

De ondernemers in het centrum van Marbella hebben gezien wat een vierdaagse eigenlijk inhoudt en zullen ook dit jaar zowel in de nabijgelegen haven als in het oude stadscentrum allerlei aanvullende activiteiten organiseren.

Marbella 4Days Walking wordt mogelijk gemaakt door de hulp van vele bedrijven en instellingen die allemaal hun bijdrage leveren aan een leuk en veilig evenement.

Meer informatie en inschrijven: www.marbella4dayswalking.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen